Felhívás
A tömeges megbetegedéseket okozó humánjárvány (új koronavírus-járvány) okán kialakult veszélyhelyzet során teendő intézkedésekről szóló 46/2020. (III.16.) Korm. rendelet értelmében tilos rendezvényeket tartani a veszélyhelyzet elhárultáig.

Ennek következtében a 2020-as évben megtartandó rendezvényeink dátuma és helyszíne is bizonytalan.

A veszályhelyzet alakulását folyamatosan figyeljük, és amint a rendezvényeket illetően további információnk lesz, azt a lehető leghamarabb közzé tesszük itt.

Kérjük, hogy a rendezvényeinket illetően további tájéokztatást látogasson vissza oldalunkra egy későbbi időpontban!
28
aug
-
30
aug

ReSziget 2020

szervező:
 
775 ember látta ezt a programot.

A Talea Egyesület 2020-ban is megrendezi a hatalmas sikernek örvendő ReSziget nevű programját. Az esemény kapuja minden keresztény fiatal előtt nyitva áll, aki nyitott a lelki feltöltődésre, kulturált és felszabadító szórakozásra. Egy olyan elvonulást szeretnénk rendezni, melyen keresztény identitásunkban lehetünk együtt, őszintén és felszabadultan.

A fesztivál szervezése 25-30 önkéntes összefogásával tud megvalósulni, akik segítik a szervező munkáját mind az előkészületekben, mind pedig a lebonyolításban. Összehangolt munka szükséges a magas színvonalú megvalósításhoz. Az előkészítő szakaszban is már fontos a rendezvény ideje alatt önkéntességet vállalók bevonása, akik segíteni tudnak a helyszínbejárás alkalmával terep rendezésének kitalálásában.

A rendezvény ideje alatt is jelentős szerepük van az önkénteseknek, akik részt vesznek a regisztrálásban, berendezésben, vendégek és előadók fogadásában, információs sátrakban. Az eddig kialakult önkéntes csapatunkat tovább kívánjuk bővíteni, hogy minél többen vegyenek részt aktívan a szervezésben. Célunk, hogy legalább 25 állandó önkéntessel valósuljanak meg a programok.

 

Dátum és Időpont

2020-08-28 , 08:00 to
2020-08-30 , 23:00
 

Helyszín

Anywhere
 

Regszitráció Vége

2020-08-20
 
 

Ossza meg barátaival!